Lidl Novosti - Cien Kozmetika


Kakšen teden nazaj sem opazila, da ima Lidl kozmetično linijo z novimi izdelki. Namreč pripravili so zelo simpatično nagradno igro, kjer si si lahko sam sestavil svoj paket iz izdelkov nove linije. Meni je bila ideja zelo všeč, zato sem sodelovala. Toda, teden kasneje so me kontaktirali za morebitno skupno sodelovanje in ni lepšega, kot če lahko testiraš izdelke, ki si jih res želiš :).

Strinjala sem se in pričakovala, da bom prejela nekaj izdelkov. Morda 3, 4. Toda ne! Prejela sem CELOTNO novo linijo in ravno zato, lahko danes z vami podelim svoje izkušnje in mnenje.


Toda pojdimo po vrsti.

Osnova vsakega makeupa je puder, ne? 


CIEN Foundation (puder)

  • Cena za 30ml je 1.79€


Obstojen in nežen tekoči puder za vse tipe kože. Velikost tube je nadvse primerna za ženske torbice, da ga lahko imate vedno pri roki.

Cien ima kar 4 pudre, ki so na voljo v odtenkih 010 shell020 natural beige030 nutmeg ter 040 soft caramel.


Embalaža je priročna. Majhna tubica (30 ml), ki je primerna tako za uporabo doma kot na poti. Tuba je iz mehke plastike, tako da ni potrebno mučenje in lomljenje rok, da dobimo ven puder. ;) Ja, tudi to se kdaj zgodi, če so tubice iz trše plastike.


Sama imam zelo svetlo polt in moj podton je ravno nekje vmes med rožnatim in rumenim (torej nevtralen), tako da je iskanje prave podlage včasih prava mora.



Najsvetlejši odtenek je 010 Shell, ki je res svetel, toda obenem je tudi najmanj pigmentiran od vseh ostalih. Je bolj obarvana krema.
Temnejši odtenki so bili bolj pigmentirani in veliko bolj prekrivni kakor 010 Shell, ki je res bolj primeren za dekleta z lepo poltjo, brez nepravilnosti. Sama sem imela v času testiranja ravno veliko nepravilnosti in jih puder ni prekril.

Priznam, da sem bila kar malo žalostna, ker nimam tako lepe temne polti, da bi mi 040 Soft Caramel pasal na kožo. Takšna lepa barva je ... :) 



Tekstura je odlična. Lahko mazljiva, lahkotna in z nežnim vonjem. Sicer vonj ni ravno med meni najljubšimi, ampak se hitro razdiši. 

Naslednji v vrsti so glosi za ustnice oziroma bleščila za ustnice.

CIEN Lip Gloss


  • Cena za 10ml je 2.65€ 
Lip gloss je nepogrešljiv pripomoček v vsaki ženski torbici. Uporabljajte ga za mehke in sijoče ustnice, na voljo je 6 modernih barvnih odtenkov:

Na voljo je kar 6 odtenkov, od zelo bleščečih do živih barv (10 glitter pink, 11 frozen ice, 12 sugar plum, 13 rich magenta, 14 bold bordeaux, 15 sweet toffee)



Pri bleščečih odtenkih polni bleščic, sem kar videla, kako bodo majhne punčke vreščale od veselja. Mislim, Frozen Ice? Resno? To bodo vse fenice od Else kar skakale ;).

Pri bleščečih odtenkih polni bleščic, sem kar videla, kako bodo majhne punčke vreščale od veselja.
klik, klik na sliko za večjo velikost 

Glosi so prijetni za nošenje, lepo se nanašajo (kremna, gladka tekstura, kljub bleščicam). Med najljubšimi sta zagotovo 13 Rich Magenta ter 14 Bold Bordeoux.

Kot glosi se dobro obnesejo, sicer sama nosim glose večinoma samo doma in še to samo tiste, ki so bolj vlažilni (recimo iz Cien linije sta to 13 ter 14), ker čim stopim iz hiše z glosom na ustnicah, se iz neznano kod, pojavi sapica vetra in mi vse lase (pa čeprav so speti!) odnese naravnost na ustnice. Fuj! 

Obstojni so nekje 2 uri maksimalno, to je brez pitja in prehranjevanja. In ljupčkanja. ;)

Kombinacije

Všeč mi je, ker lahko kombiniramo vsak glos s svojim (z isto številko) lakom za nohte. Za vas sem pripravila nekaj predlogov, katere lake in glose bi nosila čez dan, in katere čez noč. 


Vam je predlog všeč? 
Sicer so večerne kombinacije primerne tudi za zmenke, odhode v kino in trgovino, če želite. Jaz bom z veseljem "strašila" po svetu z živimi odtenki ličil, kadarkoli se mi bo to zahotelo. 

CIEN Lak Za Nohte

  • Cena za 11ml je 1.49€
Se hitro suši, se nanese in odstrani z lahkoto in da vašim nohtom čudovito in intenzivno barvo.  Cien nadlak in utrjevalec: Nadlak s posebno formulo, ki se lahko uporablja kot osnovni premaz za učvrščevanje nohtov ali pa ga uporabljamo kot nadlak, ki učvrsti in varuje barvo laka spodaj. Barva tako dobi čudovit sijaj.

Laki so na voljo v petih odtenkih (+ base/top coat) - 11 Frenchlook Rose, 12 Berry Passion, 13 Metallic Rose, 14 Red Carpet, 15 Nude Brown.

Sama sem se navdušila nad Nude Brown odtenkom in res ne vem kaj mi je bilo, ker nisem drugače fanica rjavih barv. Toda ta je preprosto čudovita. Topla karamelna barva z rdečim podtonom. Res je lep odtenek. 


Uporabila sem tudi podlak/nadlak od Cien in lahko povem, da mi je manikura zdržala več kot cel teden. To je z ročnim pranjem posode (brez rokavic), čiščenjem, igro z otrokom, psom in še več :).
Zame je to presenetljiva novica, saj mi po navadi lak zdrži nekje do 3 dni.


In, da bodo tudi vaši nohtki lepi in sijoči, vam skupaj z Lidl Slovenija podarjamo kar 2 laka Cien. 
In namreč dva laka v odtenkih 11 Frenchlook Rose ter 13 Metallic Rose. 

Vse kar morate storiti je to, da mi zaupate (v formularju) s čim bi kombinirali ta dva lakca :). (outfit, nail art, karkoli). 
Nagradna igra poteka od 08. 05.2016 do 15.05.2016 ob polnoči. Srečno!
Samo EN odgovor je dovoljen na osebo. Se pravi, lahko samo enkrat vnesete odgovor in svoj e- mail. Zmagovalka bo izbrana z naključnim žrebom.



Back to Top