1. Beautiful Bloggers Konferenca

Pozdravljene drage bralke!


Tokratna objava bo (trenutno) samo v slovenščini, bom pa definitivno v roku dneva ali dveh, pripravila še angleško verzijo.



Prvo Slovensko Blogersko Konferenco je pripravila Nika Veger iz BeautifullBlog. Nika, kapo dol za tako obsežen dogodek!

Sama sem se udeležila samo prvega dela konference, ker sem morala po otroka v vrtec (ki me je že nestrpno čakal), to je, do konca lepotne tržnice. Sama konferenca je trajala do 20. ure, ali tam nekje. Punce s(m)o se imele fantastično! Priznam, da so ure kar zletele mimo in se mi je zdelo, da sem na konferenci samo pol urce, ko sem bila v resnici malo več kot 6 ur.

Preberi več (mnogo teksta in slik ;)



Ampak pojdimo od začetka.

Že pred dobrimi dvemi meseci (ali malo manj), smo punce lahko kupile karte za dogodek. Bilo je pripravljenih 50 vstopnic, ki so se razprodale pred pričetkom dogodka. Karta je bila v predprodaji 25€, kar se mi niti ne zdi veliko za tako obsežen in poučen dogodek.
Številka moje vstopnice je bila 20, pa sem jo kupila en teden po možnosti nakupa. Tako, da so bile vstopnice vroča roba ;).

Prilagam urnik dogodka, ki so se ga (skoraj povsem) striktno držali. Pero je pridno vabil in klical punce, da nismo zamudile pomembnih delov (zaradi čvekanja, itak, haha).

Punce smo se dobile pred dogodkom v kavarni hotela Union (do katere sem imel kar nekaj težav priti - predvsem zaradi zanimive oblike hodnikov hotela). Lahko rečem, da imajo v kavarni hotela ugodno in dobro kavo z riževim mlekom (2,10€). 

Se bom kar sedaj opravičila zaradi slabih slik, slikanih iz telefončka. Kar pozabila sem povleči ven fotoaparat in natediti kakšno slikico. Saj vem, sramota ;).

Sledila je registracija, kjer je vsaka dobila "medaljo" z našim imenom in imenom bloga. Fantastično! Bonus je bil ta, da je bilo ogledalce pod napisom. Sama sem svojo šminko neštetokrat pregledovala ravno v tem ogledalcu in jasno, "medalje" so bile super, da smo se prepoznale med seboj.

Ko smo formalnost opravile, je bil čas za "welcome morning drink", aka kava. Yesss, kava! I love coffee. Postregel nam jo je prijeten natakar, ki je z veseljem uslišal našim željam (hej Nika, fantastičen catering). Imeli so na razpolago tudi sojino in riževo mleko. Uf, po kavi sem bila že malo bolj budna. 

"Vršelo je kot v čebelnjaku. Pozdravčki tu, pozdravčki tam. Oooo, a ti si ta? Sem si te drugače predstavljala! Ja ja, selfiji delajo čudeže, sploh na shit kameri :D. "


Čas je bil za prvo predavanje. Na oder sta stopila Ajda in Domen. 
Zelo sem se veselila tega dela, ker priznam, moje slike so z leti izgubile na kvaliteti in res sem si želela delati boljše in bolj prijetne slike za moje bralce. 
Predavanje je bilo ZELO poučno, tudi praktičen del nam je prišel v pomoč. Skupaj smo "spacale" par postavitev in tukaj je slika moje postavitve. Sem bila kar zadovoljna! Vidim sicer napake, ampak hej, na napakah se učimo. :)


Potem je bil čas za kratek odmor, da smo se na hitro osvežile in popile zdrav smoothie. 
Mojega sem prehitro pograbila in jasno, da sem zagrabila ravno tistega, ki je imel jogurt notri. Vzela sem ga, ker je izgledal najbolj "zdrav" - zelen je bil. Žal ga nisem popila, sem ga pa poizkusila. Njam! Zakaj ne smem jogurta? Preberite tukaj

Sledilo je dolgo predavanje na temo socialnih omrežij, s poudarkom na Facebooku, Mateja Špeharja. 
Prvič sem slišala zanj (ja, sem outdated), ampak predavanje je bilo zelo poučno in se že veselim uporabiti novo pridobljeno znanje, ki sem ga tudi pridno zabeležila v blokec. Da ne pozabim.

Po predavanju je že bilo slišati dogajanje iz sosednjega prostora. Lepotna tržnica je bila odprta! Wohoo. *veselo pleše*
To pomeni da so punce minglale med sponzorji in spoznavale nove produkte. Tudi sama sem bila med njimi in priznam, da sem se imela noro dobro. Predvsem zato, ker so bile punce in gospe, ki so bile med sponzorji zelo prijazne in tudi zabavne ;). Upam, da mi katera ni zmerila mojega smisla za humor (v mislih imam predvsem Philipove gospodične, haha). 
Dve uri sta minili, kot bi tlesknil s prsti in čas je bil za moje slovo. Žal mi je, da nisem utegnila stopiti do dveh pokroviteljev, in namreč Young Blood in sponzorjev s katerimi sem že sodelovala - Oriflame. Pa drugič, ne? ;)

 Po tržnici so sledila še druga predavanja in dogodki, ampak sama sem žal morala oditi. Tako da bom prepustila besedo o nadaljnih dogajanjih drugim puncam (tako, da punce - z linki na plan, bom vse dodala v objavo).
1. Konferenca Lepotnih Blogerk - Failed Beautification
Sunday's Chit Chat Random Favorites - Sparkle with laughter
1. Konferenca lepotnih blogerk v Sloveniji - Ajda & Tjaša's Beauty Blog
Short Video - Jessie Fairytale
1. Blogerska lepotna konferenca - Viva la Vida Blog


Še preden sem šla, sem dobila mnogo vrečk. Koliko? Toliko, da sem gospodično, ki mi jih je dala, vprašala ali se heca. Tudi ona je izgledala malce zaskrbljena, ko me je videla tako otovorjeno. Ja, težko je bilo. Se vidi, da je včasih življenje lepotne blogerke lahko težko. Dobesedno ;). 

Komaj sem se spravila do železniške postaje (kjer sem seveda tudi vlak zamudila, da sem imela še uro časa da pregledam novosti). Vsi so me z radovednostjo gledali, le kaj imam v vrečah? Ja, tudi mene je zanimalo.



Doma je čakalo odkrivanje kaj vse se skriva v vrečah. Ali tudi vas zanima? 
Slike sem dodala v mini galerijo, ampak pozor, jih je res veliko. Med slikanjem sem se spomnila par fotografskih napotkov, ki sem se jih trudila upoštevati. Žal mi je med tako dolgotrajnim postopkom (več vreč) zmanjkalo svetlobe in tudi umetna ni bila več dovolj. Ampak če ne drugega, lahko z gotovostjo trdim, da sem nekaj osnov le osvojila in bodo moje slike še boljše.


Vsem puncam se zahvaljujem za čvek in druženje. Upam, da se v kratkem dobimo in si vzamemo še kakšno urico za klepet. Hvaležna sem za goro PR izdelkov in obenem se klanjam Niki za ta dogodek.

P.S. Glavni pokrovitelj je bila Kozmetika Afrodita, prostor je posodil Hotel Union.
Stojnice so imeli (so se v živo predstavili): L'Occitane, Lassana, Zlatarna Celje, Dvorec Trebnik, Alessandro, AlpStories, Avon, Clarisonic, Curaprox, YoungBlood, Le Couvent Des Minimes, Melvita, Oriflame, Philips, Vichy
+ dodatna darila so prispevali (niso se pa v živo predstavili): Aussie, Catrice, CD, Click2Chic, essence, Catrice, Eucerin, GoldenRose, Labello, LaRochePosay, Ličila.si, Nivea, Paul Mitchel, Restart, Nula, Smile Concept Store in Adriamedia/ Cosmopolitan.

Back to Top