Essence Be A Nail Artist list (Slovenian)

You can check the pictures and the english version here

Od distributerja Essence za Slovenijo sem dobila sledeče informacije;

Essence trend edition „be a nail artist”

Urejanje nohtov bo sedaj barvito in barvno kot je pomlad. Od Marca do Aprila 2010 nova essence kolekcija “be a nail artist” ponuja neskončno število različnih možnosti in idej na nohtih.
Cool izdelki za nego, styling in dekoracijo za roke in noge – vsak dan. Zaradi novih barv, oblik in majhnih pomočnikov ni več ovir, da ne postaneš pravi “nail artist”.

Essence nail art šablone
Samo trije koraki do vroče poslikave na nohtih! Motivi so prava paša za oči. Enostavno namestiš željeno šablono na noht, naneseš lak za nohte in šablono nato odstraniš. Na voljo v dveh trendi različicah: 01 have fun in 02 style it up.  1,89€

essence nail art lak za nohte twin
Skupaj sta popolni par:lak za nohte twin ustvarita neverjeten učinek na nohtih. Kot dvojčka sta nepremagljiva. Najprej nanesi barvno podlago in nato prekrij z nad lakom z bleščicami – tvoja glamurozna poslikava je končana. Na voljo posamezno ali kot dvojna barvna kombinacija:
001 Thelma in 001 Louise, 002 Romeo in 002 Julia, 005 Joe in 005 Victory.
1,89€

essence nail art zaščitni pod lak
najboljša nega za dolgo obstojen styling:zaščitni pod lak nudi zaščito pred obarvanjem nohtov, ter zaščiti nohtno strukturo ter jo optimalno pripravi za nadaljni postopek. Za vidno bolj gladek rezultat.  
2,19€ 

essence nail art nad lak in utrjevalec
  Obvezen pripomoček: utrdi poslikavo in nudi izjemno visok sijaj. Za dolgo obstojen in čudovit styling na nohtih.
2,19€


 



essence nail art šablone za nohte stampy
Nove šablone omogočajo nešteto novih kreativnih možnosti. Željen motiv prekrijemo z lakom za nohte in odvečno barvo odstranimo s strgalom. Nato odtisnemo motiv na noht. Utrdimo z nad lakom.
1,69€ 
 

essence nail art piercing set
Ključen pripomoček za vse modne izvedence. Enostavno položimo roko z dlanjo navzgor na trdo podlago in z priloženim svedrom v noht zvrtamo luknjo. Nato v luknjo obesimo poljuben obesek. Abosluten must-have. 
2,19€


essence nail art dekoracija za nohte sadje
Sladko sadje! Ljubko dekorativno sadje pričara pomladni občutek in izgleda slastno. Nanesemo jo z lepilom za nohte. Na voljo v :001 cutie fruity.
1,69€


essence nail art bleščice
Težko se je odločiti med trendovskimi bleščicami v različnih svetlih barvah, materialih in oblikah. Izberi tvoj najljubši motiv in ga nanesi še preko mokrega laka za nohte. Na voljo v štirih barvnih kombinacijah:
002 style it up!, 006 glitter it!, 007 have fun! in 008 glitter star!
1,89€

essence nail art bleščice za nohte mix
Vsi ljubitelji bleščic pridejo na svoj račun. Šest različnih motivov bleščic v najlepših barvah, oblikah in materialih – v priročni okrogli embalaži. Omogočajo neskončne možnosti stylinga. Na voljo v dveh različnih mix kombinacijah : 002 style it up! in 003 check it out! 
1,89€

essence nail art pripomoček za dekoriranje
Bistven pripomoček za vse nail artist navdušence : olajša dodajanje in odstranjevanje dekoracije in bleščic za nohte. Ima magnetno konico, kar omogoča enostaven in hiter nanos. 
2,49€


essence nail art nalepke
Majhen napor, velik učinek! Trendovske samolepilne nalepke za individualen styling na nohtih. Na voljo v dveh različicah s štirimi različnimi motivi: 05 nail art oriental ornament in 06 nail art retro.
1,99€

essence nail art svinčnik za poslikavo
Natančno, individualno in senzacionalno – tako bodo izgledali nohti po uporabi teh svinčnikov za poslikavo: najprej nohte premažemo z katerikolim barvnim lakom za nohte, pustimo da se posuši, nato pa jih okrasimo s pomočjo svinčnikov. Na voljo v: 002 cool black, 004 juicy orange in 006 pure white. 
2,19€ 
 

essence lak za nohte freestyle& tip painter
Nov način francoske manikire – nove čudovite barve! Zaradi izjemno tankega čopiča lahko konice nohtov poslikamo z veselimi barvami. Bolj pogumne pa lahko z njimi poslikajo celoten noht. Na voljo v treh cool odtenkih: 003 check it out!, 004 pink in 005 purple magic.
1,89€

essence palisandrova paličica
Je preprosto del popolne priprave: nežno potisne odvečno kožico nazaj in tako pripravi nohte na naslednji korak. 
1,99€


essence „be a nail artist“ bo na voljo na prodajnih mestih od m
arca do aprila 2010. – razen v drogerijah DM-drogeriemarkt.


Tekst: Dominur d.o.o.
Foto: Essence.eu

Back to Top