SummerMBeauty event v LUFT-u


V soboto smo se blogerke družile pod okriljem organizatork prvega SummerMBeauty eventa v Mariboru (v Luft-u). Organizatorke so se res super potrudile!

V nadaljevanju pa več o samem dogodku in zakaj vam je lahko žal, če ste ga zamudili ;).


Organizatorke so bile Sindi, AleksandraNina in Ajda. Punce, kapo dol - odlično ste se potrudile in organizirale dogodek!

uradne in nasmejane ;)

poslala sem Moniko, da sem lahko slikala "welcome", haha :D

Torej, kako se je začelo? 

Približno dva meseca nazaj so se združile naše organizatorke in se lotile dela. S pomanjkanjem spanja, veliko odgovornosti in vse premalo časa, se je začela zgodba, zgodba ki se je odvila v soboto v Luftu. 

V SOBOTO

Sem se pripeljala v Maribor in celo pot upala, da me ne bo zbil kakšen norc na cesti. Želja se mi je izpolnila, saj sem na cilj prišla živa in zdrava. Juhu!!

Parkirala sem v garažni hiši in naj rečem, da je ta garažna hiša še bolj ozka in "nevarna", kot tiste v Trstu, ki so BTW, vse potolčene po robovih (ovinkih). Tukaj je ravno dovolj prostora za en avto in klanec je krut! Ampak nič hudega, avto je bil čisto varen, dokler je bil v garažni hiši.

V sami stavbi je bilo preprosto. Vhod in dvoje dvigal. Sam gumb za priklicati dvigala je bil skoraj preveč za naše možganske celice, haha :P. Malo se hecam ;). Na srečo je ena pogruntala, kje pritisniti in kmalu smo se peljale v najvišje nadstropje, v Luft

WELCOME


Dobrodošlica je bila topla, z večino punc se poznamo že nekaj časa. Če ne drugega se srečujemo na dogodkih. Ob dobrodošlici so nam v roke potisnile štiri stvari - verižico z našim imenom in imenom bloga (by Majuška), Oriflame maskaro, tekočo šminko in senčilo v svinčniku. 

Wohoo, nekaj za gledat, dokler se odpravimo na svoje mesto ;).Izbrala sem si svoj kotiček za sedenje in pogledala.... lej vrečka!

Uf, to je bilo pa hitro. Hudo!! V vrečki so se skrivali vsi De Le Roi izdelki (anticelulitna krema, krema za trebuh ter krema za obraz). Obenem smo dobile tudi čudovit zvezek in mini zvezek s samolepilnimi trakci (so mi povedali da sta oba iz Babushke).DOGAJANJE

Sledil je uvod, povezoval je Tim Kores (za katerega še danes ne vem kdo je, je pa zelo zabaven :D). Nato je sledila razlaga o dogajanju ter kmalu tudi prvo predavanje - predstavitev pravilnega nanosa podlage ter senčenje ter osvetljevanje obraza by Sabrina


Kasneje smo se podružile in predstavila so se nam tudi podjetja - na žalost nisem veliko slikala, ker sem bila zaposlena v sodelovanju v kar štirih nagradnih igrah.


Preden se je sam dogodek zaključil (in so bile znane nagrajenke nagradnih iger), je sledilo še eno predavanje gospe Nives, tokrat na temo permanentnega makeupa.Priznam, da mi je bilo sprva kar hudo vroče (pa ne zaradi Tima, hahaha), potem pa je obisk vrhnje terase zelo pomagal pri počutju ;). Seveda je k temu pripomogla tudi odlična Luftarca in prigrizek ali dva.

Zdi se mi, kot da smo bile tam le uro ali dve, ampak smo bile na samam dogajanju več kot pet ur! Imela sem se odlično in sem prepričana, da nisem edina ;).

Seveda pa... preden smo odšle, so nas organizatorke presenetile z mnogo vrečami sponzorjev. Če sem mislila, da imam veliko kozmetike za testirati, je imam sedaj še več. In ker po novem snemam tudi videe, prilagam svoj zadnji video, v katerem, skupaj z mano, odkrivate kaj vse se skriva v vrečah ;). 
To je brez kave, tako da sem še malce utrujena ;).


Hvala vsem puncam za družbo in organizatorkam za celoten dogodek.


8 comments

 1. Super objava:) punce so se respotrudle, jaz še danes vse skrivam po vrečkah, zarad tamalih:)in veš kaj sem bila reeesss zelo vesela, ker je bilo veliko naravnih izdelkov in niso pozable tudi na tiste, ki smo malček v to usmerjene:). Alpstories se je res potrudil, pri Herbio so bli pa res face, sem se prav nasmejala tam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. A ne da? Herbio so bili faca :D.
   Alpstories so imeli super device, pa gospod je bil zelo prijazen in sploh vesel, ko je videl, da že poznam znamko in Baltazarja :D :D .

   huhuh vrečke... sem se hitro spravila odpirat (drugo jutro), da lahko vse skupaj dam v eno škatlo in hop pod posteljo, za spravit za kasneje :P. Super te je bilo spet videti ;)*

   Delete
 2. Jooj, kako super si spisala tole in vesela sem, da sem te končno spoznala. Mene je zelo razveselila tudi tvoja vrečkica, hvala <3 xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooo hvala! :D Sem bila fuuul vesela, da sem ti lahko predala v živo - sicer brez cerimonij, haha. :D In ja, odlično, da sva se spoznali. :D Se priporočam za objavo o piercingih, če si boš še kakšnega omislila. <3

   Delete
 3. Jaz sem kar pozabila fotografirati. Se mi zdi, da mi je bilo vse tako novo, da sem samo veliko opazovala :D. Ti pa si lepo ujela dogajanje na fotografijah. Punce so se pa res potrudile in mislim, da več sponzorjev ne bi mogle zrihtat. Kapo dol :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooo, I feel you. Vse je bilo takoooo zanimivoooo. Ne vem kako mi je uspelo slikati, aja.. hm, mislim da sem se malo navadila od prejšnjih dogodkov, ko sem enkrat čisto pozabila, ups. Ma dobro, na srečo so tudi uradne slike, da se tudi za to poskrbi :D.

   Delete
 4. Tamara, objava pa je čisto v tvojem stilu, ne(Sledil je uvod, povezoval je Tim Kores (za katerega še danes ne vem kdo je, je pa zelo zabaven :D). ) :D.

  Super ideja tole z unboxing videom, krasna objava <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, joj, upam da je to dobro :D. Čisto v mojem stilu ;D.
   In hvala <3!!

   Delete

Thank you for your comment!
I am happy to read and comment back on any comment left on my blog. Also don't forget to check back too see my reply :)

But please do not spam links.
Such comments will be deleted without any questions asked.

Back to Top