De Le Roi - anticelulitna krema


Ne dolgo nazaj sem v testiranje prejela anticelulitno kremo De Le Roi. Testirala sem jo cel mesec, priznam pa, da sem vmes postala kar malce lena, sicer bi jo porabila v dveh tednih. :)

Ampak kljub temu sem jo porabila do konca in tako lahko danes delim svoje izkušnje in mnenje z vami.

Toda kaj pravijo o kremi na spletni strani De Le Roi?

Krema De Le Roi proti celulitu omogoča boljši videz kože na stegnih in zadnjici, kjer je prisoten celulit. Izboljšuje pretok energije, odstrani zastarano energijo, zmanjšuje stopnjo celulita in pripomore k boljši gladkosti kože.


Naj začnem pri embalaži.

Embalaža kreme je zelo dolgočasna. Preprosta, s pokrovčkom na navoj, tukaj sem res pogrešala malce dinamike pri dizajnu. Ravno zaradi tega sem na polovici testiranja skoraj obupala, ker imam sama res rada, če so izdelki lepi na pogled, tudi če je sama produkt dober (tudi če ni, imam raje, da mi nekaj lepega krasi poličko). Pokrovček lepo tesni, tako da je krema preživela tudi prenašanje iz enega konca Slovenije na drugi konec. 


Tekstura in vonj

Sama krema je bele barve, srednje gosta in zelo lepo mazljiva. Vonj je svež, toda malce umeten, ne znam točno opredeliti po čem daje. Morda ima pridih mareličnih pešk. Ne vem, toda vonj je zelo prijeten in se po nanosu dokaj hitro (nekje v roku nekaj minut) tudi razdiši


Naj povem, da sem kremo uporabljala izključno v kombinaciji z "mučilno napravo" oziroma masažno krtačo proti celulitu (Ebelin, DM). 

Sama ne verjamem, da se je možno samo s kremo znebiti celulita. Daleč od tega. In ker imam več kot 20 kg preveč, se tudi zavedam, da se ga ne morem do popolnosti znebiti brez veliko vloženega truda.

Ravno zato sem bila presenečena, ko sem po dveh dneh mazanja in intenzivne masaže, opazila, da je celulita vedno manj. 


Masaža je bila sicer precej groba (s plastično krtačo), tako da je na moji koži pustila tu pa tam kakšno modrico (na meni se hitro vsak močnejši pritisk pozna!). Predvsem zato, ker brez grobe masaže ni bilo takšnega učinka.

Že po nekaj dnevih redne masaže (2x na dan) in uporabljanja kreme je bila razlika pri celulitu zelo opazna. Tudi, ko sem nehala uporabljati kremo in masažo (lenoba), se je stanje celulita poslabšalo šele nekje po enem tednu, ampak nikakor ne več na stanje od prej. 


Krema se po nanosu hitro vpije in ne pusti mastne kože. Tako sem se lahko precej hitro po nanosu tudi oblekla.  Čeprav krema naredi film na koži, kar se sicer ne opazi, ampak pri prhanju sem zaznala, da se je ta plast spirala pod vodo (je bila koža spolzka, kot da bi kremo spirala). 

Sama sem nad rezultati presenečena, ampak je zagotovo del učinka pripomogla tudi masaža. Tako, da sem s kremo bila zadovoljna, ampak ne morem reči česa več, ker nisem še veliko takšnih krem preizkusila in ne morem primerjati.

Sestavine (ker jih na spletu nisem zasledila):


Ne vem, ali bi si v prihodnje kremo omislila, saj se zadnje čase vračam k naravnim izdelkom, toda še vseeno sem vesela, da sem jo imela priložnost preizkusiti.

Kaj pa ve, bi jo rade preizkusile? 


11 comments

 1. Meni je tudi všeč, sicer vonja res nima kot anti celulitna krema ampak kot navadna kremica...

  Bomo videli, še testiramo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vonj je res krasen. Presenetljivo dober, sploh za anticelulitno kremo, ne? :D
   Oglasi se, ko stestiraš ;).

   Delete
 2. Odstrani zastarano energijo? Koliko joulov pa? Hec hec ;)
  Vedno ko sem v DM-u, pozabim pogledat za tole krtačo :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, joj, v ta del se sploh nisem poglabljala. Ma niti pogledala nisem kaj naj bi to pomenilo, ker.. um, je vendarle samo krema :P.

   Lej, drugič imej v mislih da greš po krtačooo..

   Delete
 3. Preizkusila obe kremi De Le Roi, za obraz in anti -celulit. Obe imasta vsaj za mene dobre in vidne učinke. Tako na izgledu, kakor na počutju,da neki svež občutek. Ostane na polici.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odlično! :) Pri meni gre skozi roke in telo toliko izdelkov, da si zapomnem res samo še tiste, ta najboljše ;).

   Delete
 4. Hvala za predlog za tole krtačko, si jo moram omisliti! :) (Natalija)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, obvezno. Ali kaj podobnega, no samo da lahko zmasiraš nogice ;).

   Delete
 5. Koliko časa si si dnevno masirala celulit s to krtačo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. A do prvih rezultatov? Dva dni 2x na dan. Zdaj si nekje 2x na teden :P. Ker sem lena.

   Delete
  2. Moram se zahvaliti, ker ko sem videla to objavo sem si začela dnevno masirat problematične dele s dvema različnima krtačema. Sicer uporabljam navadno kremo za telo, vendar mama me je pohvalila, da je že po tednu dni vidna minimalna razlika. Sem zelo vesela in se strinjam, da masaža precej pripomore, prava krema pa doda tisto piko na i za lepšo kožo :)

   Delete

Thank you for your comment!
I am happy to read and comment back on any comment left on my blog. Also don't forget to check back too see my reply :)

But please do not spam links.
Such comments will be deleted without any questions asked.

Back to Top