Za dan žena (se) razvajaj s (kozmetičnim) šopkom rožic


Osmi marec je dan, ko praznujemo vse ženske. Od mladih, do starejših gospa. V navadi je, da se takrat podari rožica ali dve, lepo besedo in stisk roke, morda celo objem. 

To je dan, ko praznujemo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost in dosežke žensk.

Lepo je, ko dobimo rožico, za nas kozmetične navdušenke, je pa še lepše, če tako rožico pospremi še njena kozmetična verzija. Ravno zato so nas pri Afroditi in Oriflame presenetili s krasnima linijama z vonjem cvetlic. 

Tudi v Sloveniji so potekali boji za enakopravnost žensk, tako je že leta 1897 začel izhajati ženski časnik Slovenka, medtem ko je bilo prvo žensko društvo ustanovljeno leto kasneje. Pomembna je letnica 1906, ko je Marija Urbas kot prva Slovenka doktorirala, in sicer iz filozofije na graški univerzi. Prvi zagovorniki žensk v Sloveniji je bila Slovenska Ljudska stranka, ki je že 15. maja leta 1920 uvedla splošno volilno pravico na občinskih volitvah – volilno pravico so dobili vsi, moški in ženske, ki so bili stari nad 21 let. S tem je bila v Sloveniji prvič uzakonjena splošna ženska volilna pravica.  Preberi več.


Pri Afroditi so se odločili za Omejeno izdajo kreme za prhanje ter negovalnega mleka za telo z vonjem cvetlic. 

Kremni gel za prhanje BOUQUET OF FLOWERS
  • za romantično vzdušje pod prho! Kožo nežno očisti, jo hkrati izdatno neguje ter pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Z opojnim vonjem zapelje v dehteči cvetlični svet ter vsakodnevno rutino prhanja spremeni v čuten ritual.
Negovalno mleko za telo BOUQUET OF FLOWERS
  • negovalno razvajanje v objemu romantičnih dišav! Kožo izdatno nahrani in navlaži, krepi njeno zaščitno funkcijo ter jo naredi svilnato gladko. Z opojnim cvetličnim vonjem zagotavlja čutno doživetje vsakodnevne nege.

Dobite ga lahko tukaj, že za 4.90€. 

Moje mnenje:
Vonj mi je bil všeč že, ko sem odprla embalažo, da bi poduhala in mleko za telo in kremo za prhanje. Nežen, zelo vrtnični, dovolj svež in prijeten. Ob prhanju je intenzivnost vonja za nekaj stopenj višja, toda na koži ne ostane kaj dosti vonja po samem izpiranju. Ravno zato tukaj pride prav mleko za telo, ki nam pomaga, da prijetno dišimo še cel dan. Meni je všeč tudi zato, ker ne vsebuje nobenih parabenov. 


Ravno tako ima Oriflame novo linijo (krema za prhanje ter krema za roke) z vonjem tulipanov. 

Krema za prhanje BRIGHT BOUQUET
  • Krema za prhanje s prikupnim cvetličnim vonjem šopka svežih tulipanov in mimoz. Razvajajte sami sebe ali pa jo podarite kot darilo. Za nežno vsakodnevno čiščenje.


Dobite ga lahko tukaj, že za 1.79€. 


Moje mnenje:
Če bi preizkušali gel tako, da bi odprli pokrovček in vonjali, bi ne vonjali kaj dosti. Zakaj? Ker je njegov vonj intenziven in zaznaven šele med prhanjem samim. 
Moja prva misel, ko sem si ga nanašala je bila "oh, tole ima pa res zelen vonj!". Zelen? Potem sem ugotovila, da je to praktično vonj tupilanov. Vsi tisti, ki ste, kdaj vonjali tulipane, veste, da imajo zelo zanimiv vonj. Ne ravno cvetlični, ampak bolj zelen. Meni je vonj všeč, saj so tulipani spadali vrsto let na spisek mojih najljubših rož. Kasneje se je to spremenilo, ker so mi orhideje postale bolj pri srcu :). 

Kaj pa ve, ali bi raje dobile kozmetično rožico ali navadno? Ali morda kar oboje? ;)


Back to Top