Ebrand Nails - permanentni lak Tibet


Iz podjetja Anema Kozmetika so pred časom stopili v stik z mano za sodelovanje in ker sem precej radovedna, sem si pogledala spletno stran Ebrand Kozmetika in ugotovila, da imajo res luštne stvari. Zato sem se odločila za in se zmenila za testiranje. 
 In namreč najbolj so me mikali permanentni laki, ker počasi prihaja poletje in iskreno, komu se ljubi sredi vročine lakirati nohte? No, meni ne ;). In tako pridejo najbolj v upoštev in rabo ravno gel laki. 

Pri Ebrand Slovenija imajo kar nekaj gel lakov na izbiro, ki si jih lahko pogledate tukaj

Kaj pravijo o gel laku?
Popolnoma nova linija lakov za trajno lakiranje. Izjemno gladka tekstura, enostavno in hitro za uporabo, omogoča brezhiben in dolgotrajen rezultat. Ultra sijoč in zahvaljujoč visoki pigmentaciji zelo prekriven lak. Je hiboalergen izdelek, brez kislin in brez topil znalilnih za klasične permanentne lake.

Sama sem poleg permanentnega laka v odtenku Tibet, prejela tudi celoten set za manikiro, da bi bila moja izkušnja kar najbolj pristna (brez LED lučke).

Že videz stekleničk je zame čisto nekaj posebnega in drugačnega proti mojim ostalim gel lakom. Všeč mi je črn dizajn in preprostost embalaže. 

Sam postopek nanosa Ebrand gel laka je dokaj preprost. Edina razlika, na katero sem morala paziti med nanosom je bila ta, da se podlak obriše dol, po tistem, ko se ga zapeče. 

Celoten postopek si lahko pogledate tukaj: 

Prvič sem gel nanesla na super kratke nohte in lahko povem, da se je super obnesel. Zdržal je več kot 3 tedne, nato sem ga odstranila, saj je bil narastek preveč viden. 

Priznam, da me je šokirala barva. Pričakovala sem ubito koralno, toda v resnici je bolj neon koralna barva. Za popolno prekrivnost (imam precej izrazite črte na nohtih, zato dodam vedno še eno plast več) sem potrebovala tri plasti gel laka. 

Prva plast je bila bolj redka in nežna barva, naslednja je bila že bolj pigmentirana in tertja plast je bila tista, ki je dala gelu popolnoma prekrivnost. Seveda sem nanašala zelo tanke plasti, kar je bilo preprosto, saj gel ne teče in se ne paca. To je velik plus! 


Pri nanosu je potrebno biti zelo pazljiv, da se ne zalije obnohtna kožica, saj se tam začne gel hitro dvigovati, ker vdre notri voda, olje ipd. 

Tudi na poškodovanih nohtih je gel manj obstojen (recimo taki, ki se cepijo in tanjši nohti), za kar je treba poskrbeti, da so nohti v optimalnem stanju za čim daljšo obstojnost


Cena gel laka je malo manj kot 10 €, kar je izredno ugodno za gel lak. Se mi zdi, da ima tudi sicer Ebrand kozmetika ugodne izdelke. Najboljše je to, da se lahko vse naroči kar preko spleta :). 

Odstranjevanje je zelo preprosto, enako kot pri večini gel lakov za nohte. 
1) Zgornjo (Top) plast trajnega laka odstranite s pilico (grid 240 ali 220)
2) Na celulozno blazinico nanesite odstranjevalec laka za nohte ter blazino namestite na noht in zavijte z aluminijsko folijo
3) Pustite delovati 10 minut
4) Odstranite folijo s celuloznimi blazinicami in odstranite lak z leseno palčko ali lopatko

Z gel lakom sem zelo zadovoljna in se za izkušnjo zahvaljujem podjetju Anema Kozmetika, ki je Ebrand pripeljala iz Italije v Slovenijo.  

*Izdelek mi je bil poslan od PR ali od podjetja samega. Moje izkušnje in mnenje so vedno iskreni!

Back to Top