Predogled: L'Occitane Kraljičin skrivni rožni vrt (SLO)

Zdravo!


Danes imam predogled čudovite (dišeče) kolekcije od L'Occitane, katera pride v trgovine s 20.Avgustom 2015.
To je Kraljičin skrivni rožni vrt. Mene spominja na zelo znano knjigo "The Secret Garden".

Trenutno imam na testu dva izdelka iz te linije, toda dokler še testiram vam bom pokazala kako izgleda celotna kolekcija.


 Sliši se šepet, pridušen smeh, šelestenje obleke … Hip za tem pa se oglasi mehak, jasen in vesel glas mladenke, ki začne recitirati svojo najljubšo pesem: »See, Mignonne, hath not the Rose …« Zelena svežina rožnega vrta se prepleta z nežnim dihom skrivnosti, ki so znane samo štirim sestram. Prav tu si forcalquierške kraljice pripovedujejo zgodbe in si zaupajo svoja tiha hrepenenja …


 L'OCCITANE je ustvaril novo dišavno interpretacijo vrtnice, v kateri se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.

Nova kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, ki bo na voljo v omejeni izdaji, vsebuje svojevrsten izvleček iz vrtnice iz Grassa, pridobljen z dvojno ekstrakcijo. Pri tem postopku iz nabranih cvetov izvlečejo dišavne molekule, pridobljeni konkret pa nežno destilirajo s paro. Ta dragoceni izvleček v dišavo vnese svoje čudovite naravne, sveže in zelene note, ki bogatijo dišavne in negovalne formule izdelkov.

L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju pod prho ne bo konca! Nova Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt z edinstveno rahlo in zračno teksturo se hitro vpije v kožo in jo nežno očisti. Zasnovana je s cvetno esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt, 150 ml
Rahla in nežna pena za prhanje s svežo zeleno dišavo se kar stopi
na koži in jo nežno očisti.

Cena: 13,20 €
Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 75 ml

L'OCCITANE predstavlja novo dišavno interpretacijo brezčasnih vrtnic – kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice. V Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.


Cena: 46,80 €

Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 14 ml

Iz L'OCCITANA prihaja novi Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, ki razkriva cvetno dišavo s svežimi zelenimi notami, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa. Ta novi in prefinjeni način odišavljanja z mehkim prilagodljivim aplikatorjem omogoča nanos neposredno na pulzne točke, kar naredi dišavo obstojnejšo. Nekaj gela lahko nanesete tudi na konice las za intenzivnejše dišavno doživetje.


Parfumski gel je nov način odišavljanja … Nanesite ga na pulzne
točke in konice las za zapeljivo dišavno sled.

Cena: 21,40 €
           Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt, 250 ml

L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Novo Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti kožo in jo naredi žametno mehko. Koža je prefinjeno odišavljena s cvetno dišavo, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.Mleko za telo s svežo dišavo vrtnic, obogateno z esenco
vrtnice iz Grassa, pomaga navlažiti kožo in jo prefinjeno odišavi.

Cena: 23,40 €


Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt, 30 ml


L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Nova Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti in nahraniti kožo rok ter jo naredi žametno mehko. Koža je odišavljena s cvetno dišavo, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. 


Nežna in prefinjena krema pomaga navlažiti in zaščititi roke pred

vsakodnevnimi škodljivimi dejavniki. Popolna izbira za žametno mehko kožo.

Cena: 7,60 €

Si boste kaj od te krasne kolekcije privoščile?6 comments

 1. sicer so mi redko všeč vrtnični vonji..ampak embalaža je pa zelo lepa !
  mi je pa všeč, da so malo bolj zanimivi izdelki v tej liniji: npr. Parfumski gel (se sliši ful nenavadno ampak zanimivo) in pa Pena za prhanje. Bom pa vseeno povohala to linijo, ko pride v trgovine :)

  ReplyDelete
 2. ful lepe embalaže, se jih kar ne morem nagledat. Predvsem mi je v oko padlo mleko za telo in parfumski gel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. O super, potem boš vesela recenzije mleka za telo, ki pride v naslednjih dneh? :D
   Embalaže so super, ampak meni bolj sedejo une kot so bile v liniji potonike, res lepe in okrogle.

   Delete
  2. ja vsekakor, se je že veselim :) .... meni so vse njihove embalaže ful všeč. Hvalabogu da niso izdelki tako cenovno dostopni drugače jih tako nebi imela več kam dat.

   Delete
 3. Ne bom si, ampak oh embalaža kot vedno <3

  ReplyDelete
 4. Embalaža je prekrasna ♥ definitivno bom šla povonjat!

  ReplyDelete

Thank you for your comment!
I am happy to read and comment back on any comment left on my blog. Also don't forget to check back too see my reply :)

But please do not spam links.
Such comments will be deleted without any questions asked.

Back to Top