Review: Beauty Sweeties

Pozdravljene drage bralke,


Tokratna objava bo nekoliko drugačna, malce bolj slastna in sladka.

V testiranje sem dobila nekaj vrečk bonbonov Beauty Sweeties, kateri naj bi nam pomagala pri temu, da bi bile še lepše. 
Sliši se mikavno, kajne? 

//
My dear international readers, I am sorry but this post will be only in Slovene. Please use google translate to read it in English. I may add a translation later on. 

V testiranje sem dobila 6 vrečkic dobrot, v pet različnih okusih. 

Ok, v čemu je "fora" teh bonbonov? 
Izdelani so iz naravnih sestavin, vsebujejo zanimive sestavine kot so Koencim Q10 + Aloe Vera + Kolagen in Biotin. Same slastne zadevice so notri! 

Dobi se jih v več različnih oblikah in okusih. Sama sem imela priložnost preizkusiti Želatinaste srčke in Jogurtove kremne pralineje

Naj za začetek povem, da obožujem bonbone. Najraje imam gumi bonbone, zato sem se teh najbolj veselila. 

Beauty Sweeties sadni želatinasti srčki so izdelani ročno po tradicionalnem receptu. Vsebujejo 20% zgoščenega sadnega soka, 6% sadnih delčkov, koencim Q10, aloe vero in kolagen na mehki jogurtovi kremi. Vrhunska kakovost želatinastih bonbonov.

MANGO -  BRESKEV SRČKI


Tej srčki so bili prvi, ki sem jih preizskusila. Vonj ni tako zelo izrazit, okus je mil in niso se mi zdeli preveč sladki. V bistvu so bili za moj okus zelo nežni. Definitivno so pa dobrega okusa, malce po mangu ter po nežni breskvi.  Za tiste dni, ko bi mi pasal kakšen bonbon, toda nisem v to čisto prepričana. Zelo zanimivo doživetje! 

Sestavine: glukozni sirup, sladkor, želatina, sok granatnega jabolka iz zgoščenega soka  granatnega jabolka (8%), jabolčni sok iz zgoščenega jabolčnega soka (6%), hruškov sok iz zgoščenega hruškovega soka (6%),
koščki malin (2%), kislina:citronska kislina,naravne arome, jajčni beljak, jogurt v prahu (iz posnetega mleka)
(1,5%), aloe vera gel (0,015%) koencim Q10 (0,015%), kolagen (0,015%), alfa tokoferol, rastlinsko olje, sredstvo proti sprijemanju: karanuba vosek.

ACAI JAGODE - GOZDNI SADEŽI


Naslednji po katerih sem posegla, so bili srčki Acai Jagode + Gozdni sadeži. Mmm, kako zelo je zadišalo, ko sem odprla vrečko! Prav po gozdnih sadežih, super! Izmed gumi bonbonov, so mi bili tej zelo všeč. Okus je bil bolj izrazit in na splošno imam raje gozdne sadeže. Zelo okusni! 

Sestavine: glukozni sirup, sladkor, želatina,  sok acai jagod iz zgoščenega soka acai jagod (8%), jabolčni sok iz zgoščenega jabolčnega soka (6%), hruškov sok iz zgoščenega hruškovega soka (6%), koščki gozdnih sadežev
(robidnice (2%), maline (2%), črni ribez (2%)), kislina: citronska kislina, naravne arome, jajčni beljak, jogurt v prahu (iz posnetega mleka) (1,5%), aloe vera gel (0,015%) koencim Q10 (0,015%), kolagen (0,015%), rastlinsko olje, sredstvo proti sprijemanju: karanuba vosek.

Ko mi je zmanjkalo gumi bonbonov, sem počasi "napadla" še ta "trde" bonbone. No, v resnici sploh niso trdi. Malce sem se jih branila ravno z mislijo, da so trdi, toda v resnici so daleč od tega.

Teksturo bi najlažje opisala tako; najbolj me spominja na mlečno čokolado z jogurtom. Zelo, zelo všeč! Če bi šla prej brati, kaj točno jem, bi mi bilo jasno, da so to pralineji in ne trdi bonboni :P. Ampak presenečenje je bilo definitivno izredno pozitivno. 

Beauty Sweeties jogurtovi kremni pralineji niso polnjeni pralineji, ampak se k najmehkejši beli čokoladi umešavajo koščki sadja in sadna jogurtova krema. Obogatieni s koencimom Q10, aloe vero in kolagenom so res pralineji vrhunske kakovosti.

ACAI JAGODE - GOZDNI SADEŽI


Zelo sem bila skeptična, ko sem prvič odvila pralinej. Vonj je bil izrazito jogurtovo/čokoladen zato niti nisem vedela kaj pričakovati. Toda, ko sem prvič ugriznila.. . nisem znala nehati, dokler nisem ostala na zadnjem pralineju, ter se spomnila, da jih moram še poslikati.. ups.. :P
Meni najljubši izmed vseh bonbonov/pralinejev, z nežnim okusom gozdnih sadežev, jogurta in čokolade. Obožujem jih! 

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, rastlinska maščoba, polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, jogurt v prahu( iz posnetega mleka ) (3,9%), glukozni sirup,  posušene maline (0,8%), sadni ekstrakt acai jagod v prahu (0,3%), posušene robidnice (0,1%), maltodekstrin, kolagen(0,015%), aloe vera ,00375%), emulgator: sojin lecitin, kislina: citronska kislina,naravne sadne arome in druge naravne arome. Lahko vsebuje sledi glutena, jajc in oreščkov.

MANGO BRESKEV


Mango - breskev pralineji so mi bili veliko bolj sladki kakor Acai - gozdni sadeži, ter tudi okus se mi je zdel, da je bolj mil in nežen. Za moj okus so bili tudi presladki. Tekstura mi zelo sede, kar je velik plus!

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, rastlinska  maščoba, polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, jogurt v prahu (iz posnetega mleka) (3,8%), posušeni koščki manga (2%) breskev v prahu (0,8%), maltodekstrin, kolagen (0,015%), aloe vera gel (0,015%) koencim Q10 (0,00375%) ,beta karoten, emulgator: sojin lecitin, kislina:citronska kislina, naravne sadne arome in druge naravne arome. Lahko vsebujesledi glutena, jajc in oreščkov.

GRANATNO JABOLKO-MALINA


Te sem testirala na zadnje, ko sem že vedela kaj lahko pričakujem od pralinejev. Toda okus me je še vedno zelo presenetil. Zelo očiten okus po malini, s koščki suhih malin v pralineju. Wow, zelo zanimivo in všečno. Tej pralineji so bili ravno prav sladki in okus je bil ravno prava mešanica vsega. Zelo dobri!
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo,  rastlinska maščoba, polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, jogurt iz posnetega mleka v prahu (3,9%), maline v prahu (1,2%), koščki posušenih malin (0,6%), sok granatnega jabolka v prahu (0,2%), maltodekstrin, aloe vera gel (0,015%) koencim Q10 (0,00375%), kolagen (0,015%), DL-alfa tokoferol, emulgator: sojin lecitin, kislina:citronska kislina, naravne sadne arome in druge naravne arome. Lahko vsebuje sledi glutena, jajc in oreščkov.

Pri celotnem testiranju mi je pomagal  moj ljubi otrok, kateri je stoično prenašal vse skupaj. Za gumi bonbone ni hotel slišati, pralinejev pa je zmanjkalo veliko prehitro za njegov okus ;).  Imela sva "deal", jaz enega, on enega. In potem sledi izmenjava mnenj. No, glede na to, da je otrok še bolj majhen, je bilo vprašanje iz moje strani "Ali so dobri?" nagrajeno z odgovorom "Mmmhmmm, ja - še bi!", kar se mi zdi, da pove vse. So dobri!

P.S. Dobi se jih tudi v Mullerjih, Intersparu, OMVjih, LeClercu, ter Mol trgovinah. 

Izdelek mi je bil poslan v oceno od podjetja ali njihovega PR. Za več informacij si preberite tukaj. Moje mnenje je vedno iskreno. 

Back to Top