Review: P2 - Glow Up Highlighter- High Beam

Pozdravljene drage dame,


Danes imam za vas recenzijo osvetljevalca znamke P2. V oceno so mi ga poslali iz strani Moja Drogerija, kjer imajo raznovrstno kozmetiko, ki se je sicer pri nas ne dobi.
  
Izbrala sem si odtenek osvetljevalca High Beam, kateri je nevtralne barve, tako da dobro izgleda na vsakem tenu kože.
--
Hello my darlings,
Today I am posting a duolingual post, because I was offered two products for review purposes by Moja Drogerija.
I got to pick up a P2 highlighter and a nail polish (about which I will be posting in another post).




Osvetljevalec je pakiran v okroglo embalažo, katera tudi dobro prenese kratka potovanja. Ni za računati, da bi sam osvetljevalec preživel v torbici dlje časa (brez, da bi bil v še eni torbici), toda za kam na “hitro skočiti” , se da.

The highlighter is packaged in a little round pot, that is quite sturdy. It won't survive prolonged traveling (solo) in your purse, but for a quick trip here and there, it may.  
P2 High beam je dobro pigmentiran, toda ko ga zablendamo v kožo, se ga praktično ne pozna več (razen na dobri svetlobi).
Da sem ujela pravi izgled osvetljevalca, sem čakala na sonce. Šele takrat je zasijal v svoji polnosti!
Tako mi je tudi uspelo ujeti veliko mikro zlatih bleščic. Krasno! Naj poudarim, da se bleščice vidijo le na direktni sončni svetlobi in na makro fotografiji. V živo se ne poznajo, vse skupaj izpade zelo naravno.  

The pigmentation is good, on the fingers, it shows as a white-ish shadow, but on the cheeks looks absolutely mesmerizing. Clear with golden micro glitter. The glitter is visible only in direct sunlight, and not indoors. Also only on a macro camera, from a distance (like when you look in the mirror) isn't visible.  
Na meni izpade zelo naravno, saj se v notranji svetlobi ne opazi. Pod neon lučmi se ga malce opazi, toda ni bojazni, da bi izpadle kot disko krogle ;).

On me, it looks very natural, and I am happy about that. I use highlighters for daily wear and I want them to look natural.  
Osvetljevalec je na meni brez problemov zdržal cel dan, tudi takrat, ko bi mi sicer makeup kar izginil - ko mi je bilo malce bolj vroče, je obstal.


The staying power is good – it lasted the whole day without a problem. Even when I was feeling hot and my makeup would normally melt.
I am very pleased with it!
+dolgoobstojen
+priročna embalaža
+cenovno ugoden izdelek
+kvaliteten izdelek
+na koži izgleda zelo naravno in zdravo
+sijoč izgled kože!
- embalaža ni ravno najlepša

+long lasting
+handy packaging
+great price!
+High quality product
+looks very natural and healthy on skin
+Gives you a natural glow
-a bit tacky looking package

Najdete ga lahko v spletni trgovini Moja Drogerija za nekaj manj kot 5€. Kar je precej ugodno, saj osvetljevalec zdrži zelo dolgo časa in se malo porabi.

Z osvetljevalcem sem zelo zadovoljna, saj moji koži podari naravno sijoči izgled. 
Priporočam!
 
I am very happy with this highlighter. I feel like it can be used every day, which I something I am looking for in similar products. It gives me a nice healthy glow, which I love! 
I do recommend it.

This product was sent to me by the company itself or its PR. For more information please do read my Disclosure Policy. My opinion is always honest.
Izdelek mi je bil poslan v oceno od podjetja ali njihovega PR. Za več informacij si preberite tukaj. Moje mnenje je vedno iskreno. 


Back to Top