NOTD: P2 - Lost in glitter - Get Gorgeous!

Hejla!


Tokrat vam predstavljam lakec P2 Get Gorgeous iz kolekcije Lost in glitter, katerega sem dobila v oceno iz spletne strani Moja drogerija

(this time the post is in Slovene only, because .. it's nail polish. Gorgeous and there's nothing more to add. Except - perfection!)


Lak je nabito poln bleščic, katere varirajo med mikro holografskimi bleščicami ter večjimi, oktagonalnimi bleščicami. Baza je foil zlata barva, katera definitivno olajša nanos.

Pričakovala sem, da se bo slabo nanašal, toda temu ni tako. Popolnoma me je presenetil, ko se je res lepo mazal. Nanesla sem dve plasti za popolno prekrivnost, toda tudi ena bi bila dovolj. 

Tudi hitrost sušenja je bila fenomenalna, nohti so bili suhi v 10 minutkah! Wow! 

Krasno se bo podal na celotno Božično vzdušje, ki nas čaka prihodnji mesec. ;) Se že veselim!


Sama sem svojo manikuro popestrila s hitrim "nail artom". 

Lak je čudovit in glede na to kako lepo se nanaša in kako hitro se posuši je vreden svoje cene - malo manj kot 4€, v trgovini Moja drogerija

This product was sent to me by the company itself or its PR. For more information please do read my Disclosure Policy. My opinion is always honest.
Izdelek mi je bil poslan v oceno od podjetja ali njihovega PR. Za več informacij si preberite tukaj. Moje mnenje je vedno iskreno. 


Back to Top