ARTISTRY Pacific Lights [SLO]


V novo kolekcijo Artistry™ Pacific Lights je Amway združil navdihujoče poletnih barvne tone in kalifornijski utrip pijač XS™ Power Drinks. Z energičnimi ličili boste začutile živahen utrip plaže, saj s seboj prinašajo vznemerljivo misel na lahkotne modne kombinacije in sončne dni. V tokratni ekskluzivni izdaji Amway prinaša barvita bleščila za ustnice, paleto senčil za oči in večnamenski 3D puder za obraz za poletno stilsko izražanje.

Sama sem prejela dva izdelka - 3D puder za obraz (bolj osvetljevalec) ter moder gloss za ustnice. 

ARTISTRY 3D puder za obraz – Sunkissed (škatlica je na prodaj posebej): (32,05 €)
Za popoln videz Amway predstavlja večnamenski puder Artistry™ 3D, ki bo ustvaril svež in poletni videz ter dodal lesket in sijaj vaši koži skozi ves dan ali noč, v dežju ali na soncu.

Naj povem, da sem puder prejela brez plastične embalaže, kar me je presenetilo. V PR podjetju so mi sporočili, da se izdelka prodajata ločeno (kar je res). Ampak še vseeno sem pričakovala embalažo zraven, če ne drugega, zato, da lahko preverim kako je kaj "travel friendly". 


Puder oziroma osvetljevalec je pakiran v preprosti kovinski embalaži, ki se prilepi/zatakne v plastično embalažo. Na njem lahko vidimo odtisnjeno črko A - Aritistry (Amway). 


Pigmentacija je tudi dobra, kar za to ceno (izdelki so high-end) je za pričakovati. Cena pudra je 32€. 



Izdelek mi je všeč, ampak verjamem, da se plača ime in znamko, kakor samo kvaliteto, ker se dobi podobne osvetljevalce tudi za mnogo nižjo ceni. Ampak, če vam je pomembna znamka - je to to. :) 

ARTISTRY BLEŠČILO ZA USTNICE: (24,49 €)
Z bleščilom za ustnice pa boste vaše ustnice oskrbele z večurno obstojno barvo, sijajem in drznim značajem. Izbirate lahko med petimi energičnimi odtenki - intenzivno rdečo češnjo, svetlo rožnato grenivko, tropskim subtilnim tonom, svetlečo barvo citrusa ali naravnejšim odtenkom divje maline.

Sama sem izbrala glos v tropskem odtenku. Sam glos je malo pigmentiran (saj je moder) in ima nežen mentol vonj.
Najbolj mi je všeč LED lučka pod pokrovčkom. In ogledalce na strani glosa. Super ideja in super zadeva. 




Glos na ustnicah pusti hladilen učinek, kar res prija v teh vročih, poletnih dneh. 


Kaj pa ve? Si boste kaj omislile iz te kolekcije? 

Izdelke lahko kupite tukaj

*Izdelki so mi bili poslani iz strani podjetja ali PR podjetja. Moje mnenje je vedno iskreno. 
Back to Top