Hipno Fit Planer - S planerjem do preobrazbe (navad in) telesa


Tokratna objava je namenjena vsem, ki imate težave z motivacijo in voljo, da bi "končno že enkrat odložili sladkarije in zdaj pa zares začeli migati". Tako je, tudi tebi. :)


Hipno Fit Planer

LE KAJ JE TO? 

Tudi jaz sem se isto spraševala, saj sem videla le svetleče platnice, ki so me vabile, nisem pa vedela, zakaj bi mi lahko pomagal. Pri čem? Kaj naj z njim?

Planer je oblikovan tako, da ga lahko uporabljate kot pripomoček na svoji poti do preobrazbe ne glede na različne programe osebnih trenerjev. Naj bo vaš prijatelj, zaupnik in zvesti spremljevalec. Sem zagovornica stališča, da je stvari bolje pisati kot pomniti … Ljudje smo si različni in naše poti so različne, vendar pa vsakemu lahko uspe, če se za to odloči. Hipno Fit Planer je edini planer, ki mu edinstvenost daje tudi to, da je energijsko informiran z mogočnim vilinskim simbolom za zmanjševanje SHIR TRIN, ki krasi zadnjo platnico planerja.

Govora je seveda o Hipno Fit Planerju.

Če povzamem - Hipno Fit Planer je planer, ki nam pomaga do spremembe našega življenjskega stila. Morda si te spremembe želimo, ker se slabo počutimo v svoji koži, recimo, ker imamo nekaj kg preveč ali ker si res končno želimo narediti korak do boljšega zdravja. Kakorkoli, planer je tu, da nam olajša spremembo. 


SVETI SE, SVETI, PLANER!

Priznam, da me je pritegnil zaradi svojega svetlečega videza. V svojem dnu smo vsi malce srakasti, ki nas vabi vse, kar se sveti in svetlika. Tudi sama sem takšna in nič drugačna. In če v eni sami površini lahko ugledam vse barve sveta, toliko bolje. 

Notranjost ni nič svetleča, toda praktična in zelo dovršeno narejena. Vse je jasno, ve se, kam spada in mene kar srce boli, ko s svojimi kracami pišem po planerju. Saj ne rečem, rada imam planerje, toda ne morem jih razkazovat okoli z mojimi kracami, ker nekako krvarijo sam izgled :). 


Motivacijska misel. ⭐️


Primer mojega dnevnega vnosa. Sedaj vidiš, zakaj sem prej govorila o kracah ... ah, ja! 


HIPNOZA

V samem planerju se skriva tudi zgoščenka s hipnozo. Hipnozo, da! Priznam, da pred uporabo te zgoščenke, še nisem bila na hipnozi in se mi ni sanjalo, kako naj bi to izgledalo ...

Sama avtorica planerja je bila zelo prijazna, saj mi je poslala hipnozo, da mi je ni bilo potrebno pretvarjati iz tlačenke v mp3, za nočno poslušanje na telefonu. 

Zakaj na telefonu? Ker imam ponoči v bližini le telefon, čeprav na potiho in po možnosti v letalskem načinu, da me ja ne bi kaj zbudilo. In pred spanjem so hipnoze, meditacije, ipd, še najbolj uspešne pri meni, zato to rada počnem pred spanjem.

Naštimam si slušalke, pritisnem play na telefonu, se uležem in začnem. Poslušam hipnozo in diham ...

Priznam, da kljub temu da sem bila velikokrat mrtvo utrujena, ko sem prišla domov, nisem še nikoli zaspala med hipnozo. Enkrat se mi je tudi otrok pridružil pri poslušanju, saj ga je zelo zanimalo, kaj je to za eno čudo. Pravi, da mu je bilo všeč. :D

Kakšna se mi zdi hipnoza?

Odlična! Sicer s hipnozami nimam izkušenj, imam pa izkušnje z vodenimi meditacijami in me sama hipnoza spominja točno na to. Na eno izmed vodenih angelskih ali vilinskih meditacij. Nekaj podobnega iskanju svojega notranjega otroka, le da iščemo sebe. Zelo zanimivo. Zelo sproščujoče. Tudi večglasni učinki so mi bili všeč, tega nisem vajena in priznam, da me je prvič kar zmrazilo. V pozitivnem smislu, seveda. 

Okej, saj vem, saj vem, spet dolgovezim. 
Verjetno te zanima, kakšen je sam efekt hipnoze. Ali sem kaj manj debela? :P

No, učinek je tak, da se mi sladkarije vedno manj luštajo. Vedno manj bi jih jedla. Pa so sladkarije moji to-go prigrizki, če rabim hiter boost energije. Tako, da v tem pogledu, presunljivo, hipnoza deluje.

ZAKLJUČEK

Hipno Fit Planer je planer za tvojo dušo in telo. Za dušo zato, ker se sveti in vsebuje zelo lepo hipnozo. Za telo pa zato, ker z njim malce bolj podrobno spremljaš, kaj točno daješ vase. 
Sama sem zelo lena. Priznam. Zato iščem bližnjice, ki bi mi omogočale, da do istih rezultatov pridem s čim manj truda. Ampak ker želim iste rezultate, se pač potrudim, če bližnjic ni. 
No, tukaj je ena takšna "bližnjica" sama hipnoza. Nekako olajša ogibanje sladkarijam (meni), pisanje obrokov pa mi tudi ni tuje. Vsake toliko omagam in vpisujem v aplikacijo (ker je hitreje in ker si raje vzamem 10 min za hipnozo, kakor za pisanje ... ah izgovori :P. Lena pač). 

Vsekakor je planer dober, uvodni pripomoček za vse nas, ki želimo nekaj storiti za svoje telo in rabimo eno pošteno brco v rit. Ali dve. Mogoče tri. 
🌼

* Izdelek sem prejela v test s strani podjetja ali PR podjetja. Moje mnenje je vedno iskreno. 
Back to Top