STARDUST by Oriflame

Kot praznične želje, ki se svetijo na nebu, Stardust toaletna voda zaobjame čarobni svet ter ga odene v živahne note slive, skrivnostnost slaka in objem čutnih not pačulija. Očarljiva, svetla dišava, ki sanjam omogoča, da se uresničijo

V oceno sem prejela po svoji lastni želji parfum Stardust od Oriflame. Izbrala sem si ga predvsem zaradi čudovitega izgleda. Mislim, poglejte te krasne holografske zvezdice, no ;P.


  1. Top note
    • Sliva
  2. Sredinske note
    • Slak
  3. Bazne note
      Pačuli


Vonj je močan, svež in malce "zatohel" s cvetnimi tonami. 
Sicer se ne spoznam toliko na parfume ampak včasih se lahko delam, da vem kaj govorim, ne? ;) 

Direkt v kontaktu s kožo se vonj počasi umiri in otopli. Bolj izrazita postane nota pačulija in njena zapeljiva globočina. 

Vonj je primeren za dnevno in nočno uporabo, saj je dovolj svež za dneve, ki kar vabijo na sprehode in obhode mesta. Obenem pa je dovolj topel in zapeljiv, da bi ga bilo škoda ne vzeti s seboj na nočni "pohod" :).

V embalaži se nahala 50ml toaletne vode, ki zdrži nekje 8 ur+ na koži. Se pravi, sem si ga nanesla enkrat pod večer, zjutraj se ga je še vedno vonjalo!

Na voljo preko Oriflamovega kataloga za 18,99€. Klik, klik.Izdelki so mi bili poslani v test od podjetja oz njihovega PR. Moje mnenje je vedno iskreno.

Back to Top