Review: Equilibra Anti age cream / Intenzivna krema proti staranju za obraz

Pozdravljeni dragi bralci!

Tokrat skoraj izjemoma objavljam dvojezično objavo. Na test sem dobila darilni paket kremic Equilibra., ki sem ga dobila za recenzijo od podjetja Vital market.
Predstavila vam bom kremico za obraz, ki jo uporabljam že dober mesec, tako da se mi zdi, da lahko sedaj podam bolj realno oceno kot bi po krajši uporabi. Naslednjič sledi objava o kremi za telo. 

Kremica je prišla v prikupnem paketku skupaj s kremo za telo (katerega vem bom predstavila naslednjič) ter gobico za grob piling.

// 

Today I'm writing this post in both Slovene and English because the company I was sent the product from is from Slovenia and they asked me to do so.

I got a lovely package from them containing the gift set with Equilibria facial cream + body cream and a peeling pad.
I'll write about the facial cream today and next time about the body cream. 




Krema je pakirana v lično embalažo, ki dobro tesni in je super za prenašanje naokrog. Pod pokrovčkom se skriva še en pokrovček, da kremica res super tesni in se nič ne razliva ali premika v embalaži. V embalaži se skriva kar 75ml kreme! V enem mesecu kolikor jo uporabljam sem je porabila morda 1/8, kar je malo. Je pa tudi res, da jo uporabljam le zvečer, ker je zelo hranilna.




Krema je zelo kompaktna, ampak lahko mazljiva. Sem mislila, da se bo težje vpijala v kožo, toda ne. Po nanosu (lepo se maže) je trajalo manj kot minuto, da se je docela vpila v kožo. Sama imam mešano kožo, ki je v teh jesenskih dnevih potrebovala nekaj 'težjega', kakor je moja krema stalnica. Na srečo ta kremica opravi točno to – nahrani mi kožo, da ni več suhih predelov in pusti takooo zelo lepo mehko kožo za seboj.

Morda vsem ne bo sedel njen vonj – vonj ima po otroškem pudru (burotalco), ki je kar precej močen, ampak po nanosu se hitro razdiši (na srečo, ker ne prenašam različnih sicer luštnih vonjav na svojem obrazu)  


//
The cream is packed in a sturdy container, with two lids! This means it is very travel-friendly. It also comes with lots of creams - 75ml, which will take me up to 6 months to use. I mean I've only gone through 1/8 of it. 

I use it every evening, because it is a bit on the heavier side, but does its job excellently on my mixed cream. I had dry patches on my face but luckily this cream helped with those and now my skin is fine. 
The only downside is the scent - I mean it would be perfect if it was scent free, but it has this baby powder like scent. It is quite overpowering, but it disappears once you apply it on your face. 




+ zelo hranilna in vlažilna
+ veliko pakiranje (75ml)
+ ugodna cena (15€)
+ embalaža primerna za prenašanje naokoli

- močan vonj po otroškem pudru
- po enem mesecu imam občutek izsušene povrhnjice

Lahko povem, da sem nad kremo navdušena in tudi zelo presenečena! Se mi zdi, da bo postala stalnica za jesensko zimske dni. Popravek; po več kot mesecu dni uporabe je moja koža ponovno suha (oziroma imam občutek suhe kože na licih), tako da izgleda da bom morala uporabljati še kakšno olje v kombinaciji s kremo. Priporočam za vse tiste, ki imate normalno kožo.


//
+ very nurturing and moisturizing
+ contains lots of cream - big package
+ cheap (quite)
+ trave friendly package

- the scent
- after a month I got a feeling for dry skin again (on my cheeks)


I am very happy with the cream and will probably become my staple cream for Autumn/Winter season. But now after more than a month the dry feeling is back again, so I guess I'll need some jojoba oil over it to fix it. Maybe it won't become a staple after all.


*This product has been sent to me for review purposes by the company itsef of its PR department. My opinions are always honest.
Back to Top