Pulover, ki vsak outfit spremeni v nekaj več


Mnogo let je tega, kar sem objavila kakšen svoj outfit. Zakaj? Ker se do pred kratkim tudi nisem preveč obremenjevala s tem, kaj dajem nase. Zraven malega otročka se pač ne gre toliko za to, da je lepo, kot je pomembno to, da je praktično in se enostavno opere. 

Skupaj z Matejo iz Slovenske trgovine Stracciatella  (katera se nahaja v Kranju), sva prišli do luštnega dogovora in tako se je rodila ta objava. Najdete jih tudi na Facebooku!

Več slik in informacij sledi ... klik klik ;).
Slike so by Helena Milost (moja ljuba sestrica, ki se ukvarja s fotografijo), najdete jo na Facebooku in na Instagramu

Ugotavljala sem s čim naj skombiniram ta krasen (in mehek) pulover, da bo čim lažje pokazati kako res izgleda. Na koncu sem se odločila za preprost "casual" look, kjer bolj pride do izraza. 

Krasen meliran puloverček z zlatimi in srebrnimi nitmi, ki pritegne pogled na čudovit detajl na levi rami. Detajl je v obliki paisley vzorca. Sestavljajo ga našite bleščice različnih oblik in barv- od zlate do srebrne. Puloverček ima globok izrez v obliki črke V. Je širokega kroja, rokava so rahlo netopirjasta. Pulover je spredaj pri robu okroglo rezan, zadaj pa pride daljši.

Všeč mi je, ker ni pomembno na kaj oblečem pulover, ob vsem izgleda super. Ni pomembno ali je to krilo ali morda jeans hlače. 

 Na koncu pa naj vam zaupam kodo s katero boste moje bralke imele 10% popust ob nakupu v trgovini Stracciatella (na blagajni v spletni trgovini). Koda: STRACCIATELLA

Back to Top