To Valentinovo Si Podarite Negovane Roke


Priznam, da ko sem prvič ugledala Valentinovo kolekcijo Alessandra, sem zavriskala od veselja. Zakaj? Ker je tako zelo prisrčna. Rožnato zelena, polna pozitive in sončkaste energije pomladi.

Sama sem od podjetja BIS (ki je zastopnik Alessadro kozmetike in še več za naš trg) prejela krasno dišečo mazilo za obnohtno kožico iz Omejene Izdaje All About L♥VE.  Omejena izdaja nosi temo valentinovega, ki se ga ali veselite ali ne. Meni je praktično vseeno zanj, imam pa zelo rada vse s srčki. Tudi ta LE mi je ravno zato všeč ;). 

Krema za nohte ima svoj individualni značaj, ne samo po svojih visoko kakovostnih sestavinah, temveč tudi zaradi svoje edinstvene dišave.
Krepi in neguje obnohtno kožico. Da bi dosegli najboljše možne rezultate, nežno vmasirajte v nohte in v obnohtno kožico zjutraj in zvečer.
Z ljubeznijo! Sveža ljubezen ima vonj kivija in bezgovih jagod.

Sama krema je pakirana v lično mini embalažo iz aluminija, katero krasi simpatična nalepka.


Izdelek vsebuje 15 ml goste kreme za obnohtno kožico in nohte, ki jo koža dobro vpije vase. Izdelek tudi res lepo neguje kožo. 

Prva misel, ki me je prešilina je bla "Kako zelo je ta krema podobna Veggie mazilu!". Pa je res? 

INCI SESTAVINE

AQUA (WATER), ISOPROPYL PALMITATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, LANOLIN, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER;PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SIMMONDSIA CHINESSIS (JOJOBA) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLAMIDE, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM (FRAGRANCE), C13-14 ISOPARAFFIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, CITRONELLOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, TOCOPHEROL


V bistvu je res. Vonj je različen, bolj cvetlični. Meni izredno diši, ker je bolj svež in ne ugotavljam med uporabo ali mi trenutno diši ali ne, kot se mi dogaja z veggie mazilom (pomaranča/korenček, ki ima bolj "topel vonj").
Samo mazilo je sicer super, ker mi je cel december reševalo nohte in obnohtno kožico, ko sem si dnevno odstranjevala in lakirala lak na nohtih. Uh, je to bila prav posebna preizkušnja zanje! 


Kljub temu, da sem mazilo uporabljala včekrat dnevno, en cel mesec (trenutno pa le ob menjavi manikure, oz. ko se pač spomnem), sem ga porabila zelo malo. Tista čudovita rdeča "čačka" je umetniško delo mojega sinčka, kar daje mazilu še posebaj krasen izgled ;D.

V glavnem, menim, da bi vsakdo potreboval vsaj eno izmed Alessandrovih mazil, bolj kot je luštno, boljše je, kaj ne? Kar se pa nege tiče, je tudi odlično in mi dobro služi. :)

Cena je OK - 5.50€ za 15 ml, ki bo "preživel" več mesecev uporabe. 

Kaj pa ve, ste že preizkusila katero izmed Alessandrovih mazil za nohte in obnohtno kožico?

Izdelki so mi bili poslani v test od podjetja oz njihovega PR. Moje mnenje je vedno iskreno.

Back to Top