Xtreme Lashes v Studiu Lepote Geisha


V mesecu oktobru sem imela priložnost preizkusiti kako točno izgledajo podaljšane trepalnice. 

Naj povem, da se je zgodba začela, ko mi je sestra povedala, da ima Ga. Milena iz Studia Lepote - Geisha, v mesecu oktobru vse storitve brezplačne. Ja, brezplačne! In to ne kar ene storitve, temveč kvalitetne storitve. In tako se je zgodilo, da sem "uredila", da sem ostala en vikend na obali. In seveda izkoristila priložnost, da sem se oglasila na podaljševanju trepalnic.

No, sama sem najprej mislila, da bom šla na nitkanje & dopolnjevanje obrvi, toda sem se zadnji trenutek premislila in se odločila za podaljševanje trepalnic.

Zakaj?
 Preveri več..
Torej, kot sem že napisala, sem sprva mislila, da si bom uredila obrvi. Zato je tudi situacija na naslednji sliki takšna kot je. Malo žalostna, ne.. :/.

Ampak, ker si še nikoli nisem dala podaljšati trepalnice in ker je veliko lepotnih blogerk to "že dalo čez", sem menila, da je tudi zame prišel pravi trenutek. 

Na srečo je Milena (ki je najbolj prijazno bitje pod soncem, pa tudi simpatična je =D) imela 2,5h časa in je njena naslednja stranka (tisti dan moja sestrica), lahko počakala. Mislim, ni imela v planu čakati, ampak sva se "že zmenili" aka. ji ni ostalo drugega. ;)

Iskreno nisem pričakovala, da traja postopek tako dolgo časa. No, tudi pojma nisem imela kako vse to izgleda. Moja edina izkušnja z umetnimi trepalnicami je s tistimi, ki si jih na veke prilepimo same, ko želimo poudariti makeup. Kar pa traja točno 2 minutki.

Želela sem si predvsem to, da bi moj pogled bil bolj odprt, pa tudi, da mi ne bi bilo treba nanašati in odstranjevati maskare dnevno.

Tukaj je pa metoda čisto drugačna. Milena uporablja en poseben postopek, ki se mu reče Xtreme Lashes.

Nekaj več o postopku:  
Xtreme Lashes je revolucionarni postopek podaljševanja trepalnic. Izbrane sintetične trepalnice se ročno nanese na Vaše lastne trepalnice, in sicer tako, da se podaljšane trepalnice sploh ne dotikajo veke. Zato so Xtreme Lashes primerne tudi za tiste z občutljivimi očmi in za vse tiste z lečami.

 Moje trepalnice so, kar so. Mislim, da niso nič kaj kratke ali kaj podobnega, samo še vseeno, sem bolj lene sorte in se mi ne da nanašati maskare, sploh je hudo, ko nanesem maskaro in morem takoj zatem kihniti! Obup! 
In zadnje čase me lovi misel, da se trepalnice z leti tanjšajo oz postajajo manj goste. Kar groza me je. :P


Kot vidite so moje trepalnice postale kiloooometer in pol dolge. Ampak najboljše je predvsem to, da še vseeno izgledajo res lepo in naravno
(fotke so by Helena Milost, vsaj tiste ta lepe ;). 

Jaz sem bila navdušena nad trepalnicami, res so lepe. Sicer jih nihče ni komentiral, ker niso imeli pojma, da je kaj "drugače", ampak glavno da sem bila jaz zadovoljna ;).

Milena je tudi odprla nov studio v Kopru, tik nad tržnico. Tako, da če ste kje v bližini in bi imele take lepe trepalnice do neba in nazaj, se lahko naročite pri njej, preko spletne strani Studio Lepote ali Facebooka ali na tel 040 457 009


Kaj pa ve, ste si že kdaj podaljšale trepalnice?



Back to Top