Recenzija: L'Occitane Kraljičin Skrivni Rožni vrt (SLO)

Pred kratkim sem prejela v recenzijo krasen paketek od podjetja L'Occitane Slovenija. Gre se za izdelke iz omejene serije Kraljičin Skrivni Rožni vrt.

Vse skupaj je bilo zapakirano v lično rumeno vrečko, katera daje pridih eko embalaž. Luštno!

Dobila sem veliko embalažo losjona za telo in kreme za roke. Seveda prva stvar, ki sem jo naredila ko sem izdelke prejela je bila ta, da sem jih poduhala. Druga je bila ta, da sem občudovala embalažo. Embalaža izgleda res čudovito - nežno in luksuzno. Nekaj kot iz pravljice.

Nekaj več besed o kolekciji si lahko preberete v prejšnji objavi, kjer so tudi čudovite slike iz omnejene kolekcije. 

Sliši se šepet, pridušen smeh, šelestenje obleke … Hip za tem pa se oglasi mehak, jasen in vesel glas mladenke, ki začne recitirati svojo najljubšo pesem: »See, Mignonne, hath not the Rose …« Zelena svežina rožnega vrta se prepleta z nežnim dihom skrivnosti, ki so znane samo štirim sestram. Prav tu si forcalquierške kraljice pripovedujejo zgodbe in si zaupajo svoja tiha hrepenenja …

Preberi več...



Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt (23,40€)
Mleko za telo z lahko teksturo pomaga navlažiti kožo in jo naredi žametno mehko. Koža je prefinjeno odišavljena s cvetno dišavo, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. 
Linija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obudi spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

Moje mnenje:
V mislih sem imela, da je mleko za telo gosto in na sploh bolj težko za telo v teh vročih dneh. Verjetno sem bila še pod vtisom mleka za telo iz kolekcije Potonika. Toda, ko sem losjon prvič nanesla, sem ostala šokirana. Tekstura je lahkotna in daje občutek kakor da se spremeni v rosne kapljice na koži. Tako lahka je. Tudi vpije se izjemno hitro in ne pušča nobenega težkega ali mastnega filma na koži. Sredi največje vročine se z veseljem mažem s tem mlekom za telo, ker mi ne daje občutka da je preveč za mojo kožo. 
Vonj je izrazito vrtični s svežimi podtoni. Meni osebno je izredno všeč in sem vesela, ko se zjutraj zbudim obdana s tem vonjem in še par ur po nanosu ga lahko voham tudi na svoji posteljnini. 


Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt (7,60€)
Krema za roke z lahko teksturo pomaga navlažiti in nahraniti kožo rok ter jo naredi žametno mehko. Koža je odišavljena s cvetno dišavo, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note.

Moje mnenje:
Ravno tako kot mleko za telo ima krema zelo nežno teksturo. V kožo na rokah se vpije zelo hitro in ne pušča filma ali težkega občutka na njej. Ko jo uporabim se mi zdi, da je koža dobro navlažena in sem popolnoma brez potrebe da bi ponovno uporabila kakšno kremo za roke še celi dan. 
Vonj je enak kakor pri mleku za telo - izrazito vrtnični in svež. Zelo krasen! Sploh je super, ker je kremica tako majhna in jo lahko povsod nosim s seboj. 

Nad to linijo sem zelo navdušena in že komaj čakam, da se sprehodim do najbližjega L'Occitana in si tudi parfum ogledam v živo. Vonj vrtnice mi je zelo pri srcu in tudi tekstura izdelkov iz te linije mi povsem odgovaja. Zelo redko je, da sem z izdelkom povsem zadovoljna, toda tokrat je tako. Priporočam!

his product was sent to me by the company itself or its PR. For more information please do read my Disclosure Policy. My opinion is always honest.
Back to Top