Review: Teething bling verižica

Pozdravljeni! 


Pred nekaj meseci sem v recenzijo dobila izdelek namenjen dojenčkom in majhnim otrokom, katerim rastejo zobje. Poslali so mi jo iz trgovine Natim.

Sama sem izkusila kako hudo jim je v tistem času, saj jih zobje zelo mučijo. 
To je v praksi pomenilo to, da nisem smela nositi ogrlic, saj so hitro romale v malčkove roke ali še huje, v usta. Ta verižica je varna za otroke, saj se ne more strgati in razpasti na majhne košče. Narejena je iz obeska iz silikona ter trakca.

Na srečo je ta verižica namenjena točno temu, da si lahko otrok drgne zobe in lahko me, mamice lepo izgledamo. ;)
Izbrala sem si zlato verzijo verižice, saj se mi je zdela, da se najbolj poda k moji garderobi.

Hello!


A couple of months ago I received this product for review purposes from Natim, which is made for teething babies and small children. I saw for myself how hard it is to them during this time. This in practice means that I could not wear any jewelry, especially not necklaces since they ended in baby's hands or even worse - mouth.  This necklace is kid safe because it cannot break at all.  It is made from a kind of silicone

Opis (iz strani)

Kaj je Teething Bling®?
Teething Bling® je nakit, ki pomaga pri izraščanju zobkov (angl. 'teething' = 'izraščanje zob'). Obeski in zapestnice so okras za odrasle, obenem pa so tudi varno grizalo za male radovedneže. Zato je Teething bling lep in praktičen nakit za vse mamice, tete, babice in ostale, ki preživljajo svoj čas z otroki.

Iz česa je sestavljen?
Teething Bling® je iz vrste silikona, ki se pogosto uporablja med drugim tudi za medicinske namene in je primeren tudi za stik s hrano. Iz njega so pogosto izdelane igrače za grizenje in drugi izdelki za otroke, kot na primer otroške žličke, ki jih vsi uporabljamo.

Kaj pa vrvica verižice?
Vrvica verižice je narejena iz najlona in prav tako ustreza varnostnim standardom. Pred uporabo se prepričajte, da zaponka deluje in se dobro zapre. Opomin uporabnikom: Teething Bling® je nakit za ODRASLE in NI namenjen temu, da bi ga nosili otroci.

Description (from site)

What is Teething Bling®?
Teething Bling® is ‘teethable’ jewelry.  Our pendants and bangles are made for an adult to wear but are also safe for curious babies to handle and chew.  It’s pretty and practical jewelry for Moms, Aunts, Grandmas and other Caregivers. 

What is it made of?
Teething Bling® is made from a commonly-used, medical-grade, food-safe silicone.  It’s the same material found in many teething toys and other baby products, such as the ‘coated’ infant spoons we all use. 

 What about the cord?
The cords are made from nylon and have also been safety tested.  Please make sure your clasp is in good working order before using the pendant. We remind users: Teething Bling® is ADULT jewelry and NOT intended for children to wear. 




Otrok je bil nad verižico navdušen in jo je kar velikokrat dajal v usta, sploh ko sva se nosila. Zelo mu je bila všeč in z veseljem jo je opazoval.

Kljub vsemu griženju, slinjenju in zvijanju je verižica preživela brez lukenj in odrgnin. Dejansko je zelo čvrsta in kompaktna, tako da jo je zelo težko uničiti. :)

The kid was excited about the necklace, and he was putting it in his mouth a lot, especially when I was carrying him. He loved it, and he enjoyed exploring it.

Even with all the biting and drooling all over it, it survived without holes and scratches. It is very compact and thick, which means it is hard to destroy it


Verižica je bila aktualna kar precej mesecev, potem je malček nehal dajati stvari v usta in je (iz njegove strani) ostala pozabljena. 
Pa nič zato, ker jo še vseeno občasno nosim kot modni pripomoček. 

 The necklace was actual for a couple of months before the toddler stopped putting stuff into his mouth. Now the necklace is forgotten (from his side). It does not matter since I still wear it sometimes as an accessory.
+ pomaga malčkom pri izraščanju zobkov
+ praktično neuničljiva
+ varna za otroke (nosijo naj jo odrasli!)
+ prijetna za oko

+ helps to teethe babies/toddlers
+ practically indestructible 
+ safe for kids (only an adult should wear it!)
+ pretty

- cena (cca 20€)

- the price (ca 20€)

/


Izdelek mi je všeč, saj naredi točno tisto kar obljublja ter je obenem prijeten na pogled. Otroku je verižica zelo pomagala, sploh če smo šli kam ven in so ga začeli mučiti zobki ali se je začel dolgočasiti. Cena je sicer kar visoka, ampak glede na to, da je izdelek praktično neuničljiv, ni presenetljiva. Primerljivi izdelki (toda kvačkani) imajo podobne cene, toda tisti se tudi uničijo (preverjeno). 
Priporočam vsem, ki imate majhne otroke, ki dajejo vse v usta zaradi zobkov (in zaradi tega ne morete več nositi nakita).

I like the product because it does exactly what it promises, and it still looks pretty. The necklace helped the kit a lot, especially if we went out, and his teeth started to hurt/ or he got bored.
The price is pretty hefty, but since it's practically indestructible, it is not that bad. 
Similar products (but crocheted) have similar prices, but those do break (verified).
I do recommend it to everyone that has small teething children. Because then you probably can't wear jewelry anymore. ;)


Back to Top